Je aanmelding voor de inspiratiemail is helemaal gelukt en je ontvangt binnen 5 minuten de link om ons e-book gratis te downloaden in je inbox.

Maar wacht nog heel even.. 

Dat je je hebt aangemeldt voor ons e-book is vast niet zonder reden. 

Is het jouw droom om ook eindelijk een rustige buik te hebben? En wil je zelf de controle over jouw buikklachten en je fitter, gezonder en energieker voelen? 

Dan is het tijd om aan de slag te gaan met jouw voeding en leefstijl! Er is namelijk wetenschappelijk bewezen dat voeding bij 3 op de 4 mensen voor vermindering van klachten kan zorgen! Om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken hebben we een bizar toffe kans voor je (die je alleen via deze pagina ziet en niet via onze website, klik deze dus niet weg😉)

Food can be the purest form of medicine or the slowest form of poison – Ann Wigmore

Herken je dat? 

  • Je hebt al vaak gehoord dat vezels ongelofelijk belangrijk zijn voor prikkelbare darm syndroom maar hebt zelf het idee dat je er alleen maar meer last van krijgt

  • Je hebt zelf ook geen idee hoe je kunt tellen of je voldoende vezels binnen krijgt en of je dus wel dagelijks de aanbevolen 30-40 gram binnen krijgt 

  • Je bent al veel bezig met je voeding maar zonder concreet resultaat.

  • Je hebt gemerkt dat voeding absoluut van invloed is op je klachten, maar je krijgt er je vinger niet op waarom je de ene dag wel last hebt en de andere dag geen last. 

  • Je wilt graag voldoende vezels eten en structureel van je buikklachten af. Maar hoe pak je dit op een buikvriendelijke manier aan? Welke producten kun je kopen en wat zijn lekkere keuzes? 

Hoe zou het voor je zijn als… 

  • Je dankzij een goede vezelinname lekker naar de wc kunt en een minder opgeblazen gevoel hebt? 
  • Je niet meer uren op de wc doorbrengt en het gevoel hebt dat je niet helemaal leeg bent? 
  • Of je niet meer om de haverklap met diarree naar het toilet hoeft te rennen? 
  • En geen steken en buikpijn meer hebt maar je buik gewoon niet meer voelt?
  • De volgende keer als iemand in je omgeving vraagt hoe het met je buik gaat jij kan zeggen: waanzinnig goed, ik heb vrijwel geen last meer!! 

Één van de manieren waarop jij vandaag al aan de slag kunt gaan met het verminderen van jouw buikklachten, is het nemen van voldoende voedingsvezels. Geschat zo’n 85% van de vrouwen die wij in de praktijk zien neemt namelijk onvoldoede vezels! Als ze dit op een buikvriendelijke manier weten te verhogen, verminderen hun klachten binnen no-time.

Zelf hebben we dit ervaren, maar ook ruim 1300 andere mensen met PDS gingen je al voor. 

Jij kunt dit ook leren!  

Je hoeft niet continu bezig te zijn met je voeding, als je maar een gezonde en goede basis hebt. 

Met zo’n basis kun je weer genieten van je vrije tijd, in plaats van continu bezig te zijn met je buikklachten. 

We hebben een complete vezelgids gemaakt van €37. Maar we weten ook wat er nu in je omgaat. Wellicht vind je dit een te grote stap. Daarom willen we je deze gids aanbieden tegen oprecht een spotprijs die alleen op deze pagina geldt. 

In deze vezelgids leren we je exact hoe je jouw vezels telt, hoe je ze op een buikvriendelijke manier verhoogd, in welke valkuilen je niet moet trappen & zie je van een aantal praktische productkeuzes hoeveel vezels erin zitten zodat jij die ook in de supermarkt kunt halen. We delen al onze vezelgeheimen met je en houden niets voor je achter. 

Ik wil je even laten weten dat ik zo ontzettend blij ben met deze vezelgids. Het is zo lekker praktisch. Ik ben meteen met de tips aan de slag gegaan en had geen idee dat ik maar zo weinig vezels binnen kreeg. Ook ben ik blij dat ik nu weet hoe ik dit kan verhogen! Mijn buik is inmiddels al een stuk rustiger geworden, zo fijn!

Alexandra

Ik was een beetje sceptisch over of vezels het nou voor mij zouden zijn. Dit had ik namelijk al zo vaak geprobeerd. Geen idee dat ik blijkbaar in de klassieke valkuilen stapte die jullie beschrijven. Nu ik rekening houdt met elke dag voldoende vezels kan ik gewoon elke dag prettig naar de wc. Zo’n verschil!!

Myrthe

Wat ga je ontdekken in de vezelgids?

Na het plaatsen van jouw bestelling kun je meteen de vezelgids als e-book downloaden. Je kunt dus DIRECT aan de slag om jouw klachten te verminderen!

In de gids vind je:

✔ De manier waarop jij precies kunt berekenen hoeveel vezels je binnen krijgt en waarom wetenschappelijk bewezen is dat 30 tot 40 gram vezels per dag jouw buikklachten gaan verminderen!

✔ Uitleg over vezels, het belang voor gezonde darmen en hoe je ze op het etiket kunt herkennen. Hoe kun je ze tellen? Wat zegt een voedingswaardetabel? Jij weet het allemaal na het lezen van ons e-book.

✔Je ontvangt voorbeelddagmenu’s en recepten die jou direct tijd gaan besparen. Je kunt op basis van deze voorbeelden een eigen dagmenu opstellen, of gewoon doen wat wij doen!

✔ Je behoudt onbeperkt toegang tot de vezelgids, het is jouw download!

Let op: Deze actie is zeer beperkt geldig en zie je alleen via deze pagina nergens anders ook niet via onze website. Alleen nu van €37 voor de belachelijke spotprijs van €14,99!!

 

Kortom, wil jij ook: 

✔ Eindelijk een goede basis hebben en niet meer op elk voedingsmiddel reageren omdat je vezelinname op dit moment niet goed is? 

✔ Gewoon lekker naar de wc en een mooie, prettige drol kunnen draaien zonder dat je het gevoel hebt niet leeg te zijn? 

✔ Niet 10x per dag naar de wc hoeven rennen omdat je ontlasting te dun is? 

✔ Of bij elke scheet bang hoeft te zijn dat je het in je broek doet? 

✔ Of je juist dagen niet naar het toilet kunt en je door je verstopping het gevoel hebt dat er een baksteen in je buik ligt? 

Het is echt niet nodig. Zorg voor een goede basis, zorg voor voldoende vezels en vocht. Enne.. deze vezelgids is JUIST iets voor jou als jij nu denkt “meer vezels geven bij mij alleen maar meer klachten”!!!  

deze te gekke aanbieding is nu TIJDELIJK beschikbaar!!