wat tof dat je bij het webinar bent!

Je hebt zojuist de eerste stap naar een rustige buik genomen. Wat onwijs tof dat je bij het webinar bent! Je ontvangt binnen 5 minuten de bevestiging van je inschrijving via de mail.

Maar wacht nog heel even. Dat je je hebt aangemeldt voor ons webinar is vast niet zonder reden. Maarliefst één op de tien mensen heeft prikkelbaredarmsyndroom en één op de vijf mensen heeft last van buikklachten. 

Onwijs zonde, als je het ons vraagt. Er is namelijk wetenschappelijk bewezen dat voeding bij 3 op de 4 mensen voor vermindering van klachten kan zorgen! Één van de manieren waarop jij vandaag al aan de slag kunt gaan met het verminderen van jouw buikklachten, is het nemen van voldoende voedingsvezels. Geschat zo’n 85% van de vrouwen die wij in de praktijk zien neemt namelijk onvoldoede vezels! Als ze dit op een buikvriendelijke manier weten te verhogen, verminderen hun klachten binnen no-time. 

Een van onze belangrijkste tips is: eet voldoende vezels (en vocht)!  Mocht je nu denken: daar wil ik gelijk mee aan de slag!! Dan kun je via deze pagina onze vezelgids kopen voor maar €27. Dan ontvang je direct onze vezelgids waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je jouw klachten kunt verminderen met voldoende vezels en vocht! 

Voel je gezonder, fitter en energieker door voldoende vezels en vocht! 

Heb jij al gemerkt dat voeding van invloed is op jouw klachten, maar krijg je je vinger niet op de zere plek? Voel je je van het kastje naar de muur gestuurd en ben je hier helemaal klaar mee? En wil je zelf het heft in handen nemen en met voeding en leefstijl jouw klachten verminderen?

Stap één om jouw klachten te verminderen is altijd het innemen van voldoende vezels en vocht. Maar ja, dat gaat in de praktijk nogal eens mis. Mensen verhogen de hoeveelheid vezels op onhandige manieren waardoor de klachten juist vaak toenemen. 

Weten hoe je dit op een buikvriendelijke manier doet? Lees dan onze vezelgids en ga gelijk aan de slag. In deze gids delen we alles wat belangrijk is als het gaat om het verhogen van voedingsvezels. Want wanneer krijg je juist meer last van vezels? En hoe kun je er juist voor zorgen dat je met voldoende vezels structureel minder last hebt van buikklachten? En waarom is voldoende vocht zo belangrijk en hoe doe je dit? 

En no worries, we delen gelijk ook een heleboel praktische tips met je, zodat je niet alleen de kennis hebt maar er ook echt mee aan de slag kunt gaan. 

 

Vezels zijn broodnodig voor een goede spijsvertering. Maar heb jij ook een haat-liefde verhouding met vezels? Spoiler alert: dan gaat er waarschijnlijk iets mis. Als je op de goede manier dagelijks voldoende vezels binnen krijgt, zul ook jij merken dat je maag- en darmen je dankbaar zijn! – Lisanne

Wanneer kan ik het e-book lezen?
Na aanschaf van het e-book krijg je direct een downloadlink zichtbaar waarmee je het e-book kunt downloaden. 

Wat is de investering? 
Normaal gesproken is de investering €37, maar nu tijdelijk kun jij de vezelgids aanschaffen voor €27. 

Voor wie is het e-book interessant? 
Als je last hebt van PDS en eindelijk van je klachten af wilt! 

Wat als ik niet tevreden ben? 
Inmiddels hebben wij al bijna 1500 mensen geholpen in de praktijk. Al deze kennis en ervaring hebben wij gebruikt om dit e-book op te stellen. We hebben daarom zoveel vertrouwen in dit e-book dat we een niet tevreden, geld terug garantie bieden.

Heb je andere vragen? Stuur gerust een mail naar info@pdsdietist.nl 

A healthy outside starts from the inside.