wat tof dat je bij het webinar over vermoeidheid bent!

Jaaaaa wat gaaf dat je er bij bent!! Je aanmelding voor het webinar is helemaal gelukt en je ontvangt binnen enkele minuten de mail met de link. Geen mail ontvangen? Check dan even je spam map en markeer onze mailtjes als veilig!  

En wacht nog heel even.. we hebben in de video nog een leuke boodschap voor jou die je echt nu gelijk wilt horen!! 

Wil jij meteen al aan de slag om jouw klachten te verminderen?? 

We hebben een fantastisch e-book gemaakt over vezels, hoe je ze inzet om jouw klachten te verminderen en hoe jij meer energie krijgt en je fitter en gezonder gaat voelen!  Ook bespreken we hierin wat de meest gemaakte fouten zijn als mensen met PDS hun klachten willen verminderen. 

De komende 30 minuten te verkrijgen voor een bizar toffe aanbiedingsprijs!! (die je alleen via deze pagina ziet en niet via onze website, klik deze dus niet weg😉).

 

 


NU 30 MINUTEN MET MEER DAN 50% KORTING!!

Alléén nu betaal je geen €37

maar slechts €14,99 voor dit ebook!

Deze actie vind je verder nergens op onze site.

Voor wie is dit e-book geschreven?

Als jij je herkent in het gevoel dat je om de haverklap last hebt van buikklachten. Dan zwel je weer op alsof je 5 maanden zwanger bent, dan moet je opeens weer vaak naar het toilet of komt de ontlasting er niet makkelijk uit.

Misschien merk je ook wel dat je energielevel niet is hoe het zou moeten zijn en vraag je je af hoe dit anders kan? In de praktijk zien wij dagelijks mensen met prikkelbaredarmsyndroom die met voeding en leefstijl aan de slag zijn gegaan en veel minder klachten en meer energie hebben. 

Daarom hebben we iets voor je waardoor je wat makkelijker de eerste stap gaat zetten naar een beter voedingspatroon voor gevoelige darmen. Naar meer energie & lekker naar het toilet kunnen! Want echt, dit e-book beschrijft verreweg het grootste punt waarop het bij zoveel mensen mis gaat als ze buikklachten hebben: de vezels en het vocht!! 

Want weten dat je wellicht anders zou moeten eten dat is één ding, het daadwerkelijk gaan doen is wat er voor gaat zorgen dat je ook echt resultaat ervaart. Daarom kun je via deze pagina de vezelgids in e-book aan schaffen. Én hebben we aan dit e-book ook wat lekkere en makkelijke recepten toegevoegd en laten we wat voorbeelddagmenu’s zien, zodat je voortaan gewoon easy peasy kunt kiezen voor handigere maaltijden bij prikkelbaredarmsyndroom.  

En dat is dus al zo, hoppatee, beschikbaar voor je. Makkelijker kan toch haast niet? Zo zorg je er in ieder geval voor dat je goed van start gaat. Want als je dan eenmaal aan de slag gaat met je voeding, dan wil je het ook gewoon gelijk goed doen toch? Daar helpen wij je bij!! 

Wat levert de vezel- en vochtgids (e-book!) jou op?  

  • Je krijgt een paar mindblowing inzichten over waarom zoveel mensen meer buikklachten krijgen als ze aan de slag gaan met vezels en vocht, waardoor jij niet meer in deze valkuilen stapt!
  • Je snapt dat vezels en vocht onmisbaar zijn om jouw buikklachten te verminderen en weet na het lezen van het e-book ook uit welke bronnen je deze vezels haalt als je gevoelige darmen hebt; 
  • en weet hoe je zelf kunt berekenen hoeveel vezels en vocht je binnen krijgt en krijgt tips over hoe je een etiket kunt lezen & waar je op kunt letten; 
  • Je ontdekt welke producten buikvriendelijke en vezelrijke keuzes en dus goede opties voor jou zijn; 
  • en met welke heerlijke recepten je kunt kiezen voor een goede basis voor een gevoelige buik; 
  • Je ontlastingspatroon wordt hier beter van, je buikklachten verminderen en je zult merken dat je meer energie krijgt van een goede maaltijd!

Voel je gezonder, fitter en energieker door voldoende vezels en vocht! 

Heb jij al gemerkt dat voeding van invloed is op jouw klachten, maar krijg je je vinger niet op de zere plek? Voel je je van het kastje naar de muur gestuurd en ben je hier helemaal klaar mee? En wil je zelf het heft in handen nemen en met voeding en leefstijl jouw klachten verminderen?

Stap één om jouw klachten te verminderen is altijd het innemen van voldoende vezels en vocht. Maar ja, dat gaat in de praktijk nogal eens mis. Mensen verhogen de hoeveelheid vezels op onhandige manieren waardoor de klachten juist vaak toenemen. 

Weten hoe je dit op een buikvriendelijke manier doet? Lees dan onze vezelgids en ga gelijk aan de slag. In deze gids delen we alles wat belangrijk is als het gaat om het verhogen van voedingsvezels. Want wanneer krijg je juist meer last van vezels? En hoe kun je er juist voor zorgen dat je met voldoende vezels structureel minder last hebt van buikklachten? En waarom is voldoende vocht zo belangrijk en hoe doe je dit? 

En no worries, we delen gelijk ook een heleboel praktische tips met je, zodat je niet alleen de kennis hebt maar er ook echt mee aan de slag kunt gaan. 

 

Vezels zijn broodnodig voor een goede spijsvertering. Maar heb jij ook een haat-liefde verhouding met vezels? Spoiler alert: dan gaat er waarschijnlijk iets mis. Als je op de goede manier dagelijks voldoende vezels binnen krijgt, zul ook jij merken dat je maag- en darmen je dankbaar zijn & jij er meer energie voor terug krijgt! – Lisanne

Wat anderen zeggen over het e-book!

Ik kocht het e-book omdat ik al tijden last heb van een opgeblazen buik. Super fijn om de tips te kunnen lezen! Nu begrijp ik veel beter waarom mijn stoelgang altijd slecht is en door de voorbeeld dagmenu’s kon ik zelf ook echt gelijk aan de slag. Dank jullie wel!

Jonita

Ik dacht altijd: ik kan niet tegen vezels. Had het al meerdere keren verhoogd en kreeg er altijd meteen last van. Maar ik pakte dus blijkbaar precies de verkeerde producten! Nu ik mijn vezels heb verhoogd met buikvriendelijke producten kan ik veel makkelijker naar de wc en heb ik echt al veel minder last van mijn buik!

Chantal

En weet je.. dat je je hebt aangemeldt voor onze masterclass is vast niet zonder reden. Maarliefst één op de tien mensen heeft prikkelbaredarmsyndroom en één op de vijf mensen heeft last van buikklachten. Wij hebben al meer dan 2000+ mensen in de praktijk gezien die last hebben van buikklachten én ze succesvol begeleid om meer controle te krijgen over de PDS, met meer energie & al met al een gezonder en fitter leven. 

Onwijs zonde om met klachten rond te blijven lopen, als je het ons vraagt. Er is namelijk wetenschappelijk bewezen dat voeding bij 3 op de 4 mensen voor vermindering van klachten kan zorgen! Één van de manieren waarop jij vandaag al aan de slag kunt gaan met het verminderen van jouw buikklachten, is het nemen van voldoende voedingsvezels. Geschat zo’n 85% van de vrouwen die wij in de praktijk zien neemt namelijk onvoldoede vezels! Als ze dit op een buikvriendelijke manier weten te verhogen, verminderen hun klachten binnen no-time. 

Dus ga lekker meteen aan de slag met het e-book en verminder jouw PDS klachten! 

A healthy outside starts from the inside.

Wanneer kan ik het e-book lezen?
Na aanschaf van het e-book krijg je direct een downloadlink zichtbaar waarmee je het e-book kunt downloaden. 

Wat is de investering? 
Normaal gesproken is de investering €37, maar nu tijdelijk kun jij de vezelgids aanschaffen voor €14,99. 

Voor wie is het e-book interessant? 
Als je last hebt van PDS en eindelijk van je klachten af wilt! 

Wat als ik niet tevreden ben? 
Inmiddels hebben wij al bijna 2000 mensen geholpen in de praktijk. Al deze kennis en ervaring hebben wij gebruikt om dit e-book op te stellen. We hebben daarom zoveel vertrouwen in dit e-book dat we een niet tevreden, geld terug garantie bieden.

Heb je andere vragen? Stuur gerust een mail naar info@pdsdietist.nl