Gezonde darmen challenge

 

Ervaar rustigere darmen, meer energie

en een gezonder & fitter lijf!

 

Heb jij prikkelbaredarmsyndroom, maar geen idee hoe je voeding en leefstijl in kunt zetten om minder klachten te krijgen?

En voel jij je regelmatig opgeblazen, heb je buikpijn of last van winderigheid? Dan weet je hoe vervelend en frustrerend deze symptomen kunnen zijn. Maar wist je dat je met de juiste voeding en levensstijlveranderingen jouw buikklachten drastisch kunt verminderen of zelfs helemaal kunt laten verdwijnen?

Onze gezonde darmen challenge is speciaal ontworpen voor mensen met prikkelbare darm syndroom, die op zoek zijn naar een natuurlijke en effectieve manier om hun darmgezondheid te verbeteren. In 6 weken tijd leer je hoe je op een buikvriendelijke manier gezond en voedzaam kunt eten, zodat jouw darmen optimaal functioneren en jij je weer fit en energiek voelt.

PDS dietist dieet fodmap

Wat kun je wel en niet eten met PDS? 

Blijf jij maar aan het rommelen met je voeding? In een eeuwig durende zoektocht naar wat je nu beter wel of niet kunt eten voor je darmen? Ben jij er klaar voor om eindelijk écht aan de slag te gaan om een duurzame stabiele en rustige buik te krijgen? Gewoon lekker de wc te kunnen zonder poespas of strenge eliminatie diëten?

We zien dagelijks zóveel mensen struggelen met buikklachten. Misschien ben jij hopeloos en radeloos omdat je al ongeveer álle (elimniatie) diëten geprobeerd hebt die er maar zijn en de klachten lijken alleen maar erger te worden. Of word je helemaal gek omdat jouw lijst met ‘eetregels’ alleen maar langer lijkt te worden en je daarmee juist minder kan genieten van het leven. Je voelt dat je het anders zou willen, maar je loopt vast en weet eigenlijk gewoon niet goed hoe het nou anders kan. 

Je staat ‘s ochtends al op met een onaangenaam gevoel in je buik. Misschien voel je je misselijk of merk je dat je gedurende de dag een steeds verder opgeblazen gevoel en buik krijgt. Je negeert de zoveelste ‘ben je zwanger’ opmerking, maar dit gaat je niet in de koude kleren zitten. 

Je probeert al zo gezond mogelijk te eten, maar in het weekend of bij een feestje kun je het wel eten loslaten. En dan denken: ‘nu kan ik net zo goed alles eten, want nu heb ik toch al last van m’n buik’. Of je doet zo ontzettend je best, maar word er helemaal simpel van dat je dan alsnog opeens een grote reactie kunt krijgen zonder dat je weet hoe het komt.

En wat denk je van je energieniveau: regelmatig kun je enorme vermoeidheid, suikerdips of cravings ervaren en je MOET dan wat eten. Meestal is dit dan hetgeen wat het snelst voor handen is (en ja, je weet dat dit niet de gezondste keuze is voor je darmen en daar kun je jezelf ook flink voor op de kop geven).

De grootste boosdoener is vaak een onvolwaardige voeding met onvoldoende vezels of vezels uit onhandige producten. En wat we daarbij vaak nog meer zien? Veel invloeden qua leefstijl en mindset die ook jouw klachten beinvloeden. Het positieve nieuws is: JIJ kunt hier verandering in aanbrengen! Terug naar de basis en leren hoe je goed voor jezelf en je lichaam kunt zorgen. Met buikvriendelijke producten en een behulpzame mindset.

Dat is precies waar we aan werken in onze 6-weekse challenge voor gezondere darmen. In deze challenge ga jij je helemaal onderdompelen in álles rondom voeding en leefstijl zodat je precies weet wat van belang is om gezondere darmen te krijgen en eindelijk eens lekker naar de wc te gaan! 

Met als doel: gezondere darmen, meer energie, betere en makkelijkere ontlasting. En daarmee een gelukkigere en gezondere jij!

Dietist fodmap dieet vezels vocht PDS prikkelbare darm

 ‘The food you eat can be either the safest and most powerful form of medicine or the slowest form of poison.’

Ann Wigmore

Wat gaan we doen tijdens de gezonde darmen challenge? 

Tijdens deze challenge gaan we 6 weken aan de slag om alles te leren over een buikvriendelijke leefstijl en voedingspatroon. Je krijgt: 

– een handboek gezonde darmen waarin je allerlei achtergrondinformatie krijgt over de belangrijkste pijlers om buikklachten te voorkomen; 

– een receptenboek vol met heerlijke buikvriendelijke en voedzame maaltijden, ontbijt, lunch, avondeten en tussendoor, speciaal samengesteld voor mensen met een prikkelbare darm. 

– een variatielijst met allemaal vezelrijke en buikvriendelijke productopties (nooit meer zoeken in de supermarkt!)

– 3 keer per week een mini masterclass om jouw kennis te vergroten en je te motiveren en inspireren om ook daadwerkelijk stappen te gaan zetten om jouw voeding en leefstijl te verbeteren. 

– 2 live vragenuurtjes met alle challenge-deelnemers en een gespecialiseerd pds-diëtist, zodat je nooit het gevoel hoeft te hebben om vast te lopen. 

Na 6 weken ben je in staat om:
– Te begrijpen hoe je prikkelbare darm syndroom klachten kunt behandelen met voeding en leefstijl;
– Te herkennen welke voedingsmiddelen sneller je darmen irriteren en welke juist goed en voedzaam voor je zijn; 
– Een volwaardig, gevarieerd en voedzaam dieet te volgen dat jouw darmen ondersteunt en jouw gezondheid bevordert; 
– Je fitter, energieker en gezonder te voelen, en makkelijker naar de wc te gaan. 

Ben jij klaar om de controle over jouw darmgezondheid te nemen en je weer fit en energiek te voelen? Schrijf je dan nu in voor onze gezonde darmen challenge en ontdek hoe jij binnen 6 weken van jouw buikklachten kunt verminderen! 

We starten op maandag 2 september en alleen deze editie kun je gebruik maken van een belachelijke korting. Je kunt nog meedoen voor de EARLY BIRDPRIJS van slechts 249,-!

Na een infectie/antibioticakuur reageerde mijn buik zo extreem, dat ik maandenlang constant buikpijn had en amper iets kon eten. Officieel het Prikkelbare Darm Syndroom. Ik ben ontzettend blij dat de MDL verpleegkundige mij de PDS diëtisten heeft aangeraden. Met hun kundige begeleiding kan ik weer eten, heb ik geen buikpijn meer en hoef ik geen medicatie meer in te nemen. Ze wist precies uit te leggen wat er mis was, had antwoord op al mijn vragen en besprak de behandeling uitgebreid met mij. Langzaam maar zeker werd mijn eetpatroon aangepast en uitgebreid zodat mijn buik herstelde. Ik ben ontzettend blij dat ik weer een stuk kwaliteit van leven terug heb en ik zou PDS diëtist aan iedereen aanraden die een diëtiste zoekt!

Nooit gedacht dat na jarenlang sukkelen met klachten, de oplossing relatief gezien zo gemakkelijk en zo voor de hand liggend kon zijn! Enkele korte sessies zorgden direct voor inzicht met praktische verbeterpunten over hoe ik mijn dieet op gemakkelijke wijze kon veranderen. Binnen de kortste keren zijn de klachten hierbij ook significant verminderd, zonder ingrijpende veranderingen. Zeker de moeite waard en een aanrader dus.

Ongeveer 2,5 jaar geleden begon ik steeds meer last te krijgen van mijn buik. Ik was constant misselijk en opgeblazen. Na heel wat onderzoeken in het ziekenhuis kreeg ik de diagnose PDS (prikkelbare darm syndroom), met het advies om hier met een dietist verder naar te kijken. Ik ben met Inge gaan kijken naar mijn voeding. Gelukkig kreeg ik veel begeleiding, hulp en advies. Zodra ik het dieet onder controle had voelde ik mij zoo veel beter. Nu dat ik weet waar ik op reageer voel ik mij zo veel beter en heb ik mijn dieet daar op kunnen aanpassen. Ik heb heel veel gehad aan de informatie en kennis die ze bij pdsdietist hebben van het onderwerp en ook aan hun advies over mijn dieetopties.

Durf jij de regie over je leven te pakken en met voeding & leefstijl jouw klachten te verminderen? Wil jij je geen PDS patiënt meer voelen maar zelf het heft in handen nemen? Je gezonder, fitter en energieker voelen? Hoeveel zou dat je waard zijn?

“Let food be thy medicine, and medicine be thy food”

– Hippocrates

Wil je eerst meer informatie over de challenge?

Je mag natuurlijk altijd eerst even met ons vrijblijvend overleggen of het traject iets voor jou is.

Neem gerust contact op via:

info@pdsdietist.nl

of 06-21919013

of laat hiernaast een berichtje achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

3 + 2 =

Heel simpel, niet goed = geld terug!

We zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geven we je een garantie. Als je niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze challenge, dan krijg je van ons je geld retour minus € 50,- administratiekosten. De voorwaarden hiervoor zijn dat je alles hebt bekeken in de besloten groep die bij het programma hoort en aan kunt tonen dat je hiermee aan de slag bent gegaan. Annulering kan schriftelijk binnen 7 dagen na start van de challenge per email (info@pdsdietist.nl) met een omschrijving waarom het programma voor jou niet aan de kwaliteitseisen heeft voldaan. Recht op annulering geldt niet indien de ondersteunende documenten niet aansluiten op jouw persoonlijke behoeftes, aangezien daar vóór aanschaf van het programma al duidelijk over wordt gecommuniceerd. Indien je niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, vervalt je recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren je geld retour.

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de gezonde darmen challenge?

Na aanschaf van de challenge krijg je van ons een startmail. We beginnen op maandag 2 september. In de week ervoor krijg je van ons alle informatie per mail die je nodig hebt om te starten. De video’s zijn te bekijken in je internetbrowser of via een app op je telefoon. De live vragenuurtjes zijn via Zoom, dit is een videobelprogramma die te openen is in je internetbrowser of op je mobiele telefoon. Alles gaat voor zich spreken, maar mocht je toch vastlopen dan bel je ons op 06-21919013 of mail je ons op info@pdsdietist.nl en dan helpen we je altijd op weg mocht je vastlopen qua techniek.

Hoeveel tijd kost de challenge mij?

Qua tijdsinvestering duren de meeste motivatievideo’s tussen de 10 en 20 minuten. In totaal zou je dus binnen 30-60 minuten per week de challengevideo’s kunnen volgen. Na de video’s sporen we je aan om actief aan de slag te gaan met oefenen en uitproberen. Hoeveel tijd je daarmee kwijt bent, varieert van hoeveel effort en tijd je er zelf in wil steken. Maar hoe meer aandacht en tijd jij het geeft, hoe meer effect je zal halen uit de challenge. Je kunt dit doen door dagelijks tijd te besteden aan de challenge, maar er zijn ook mensen die in het weekend even gaan zitten voor de video’s en dan alle inspiratievideo’s van die week terugkijken.

De boeken die je erbij krijgt kun je in je eigen tijd doorlezen, maar je zou eventueel vóór de start van de challenge al een begin kunnen maken met het handboek gezonde darmen. Ze zijn zo geschreven dat ze lekker weglezen en het e-book ontvang je direct na aanmelding!

Je zult merken als je gezonder gaat eten, dat er juist energie (en hiermee tijd) vrij komt op de lange termijn. Het is dus even een kleine investering in tijd, maar je hoeft dus niet dagelijks uren bezig te zijn. Ook kun je als het even een week drukker is de video’s gewoon een week later bekijken. Zodat het volledig past in je eigen agenda.