Ben jij ook helemaal klaar met die vermoeidheid door jouw buikklachten? 

Dat snappen wij als geen ander. Doordat we zelf PDS hebben én gespecialiseerd zijn als diëtist weten we hoeveel impact jouw buikklachten en stoelgang problemen hebben op jouw energielevel. Vreselijk om jezelf de dag door te slepen en alles maar met je schouders eronder te moeten doen. 

Maar er is ook goed nieuws: je hebt zelf invloed op jouw energielevel. Hoe? Dat hoor je tijdens ons gratis webinar! Ben jij er bij? 

Veel mensen met PDS zijn zoekende naar wat ze kunnen doen aan hun klachten. Helaas krijgen ze hierbij 9 van de 10 keer totaal verkeerde of niet relevante informatie. Via familie, radio, tijdschriften of “foodies” word je overspoeld met tips en tricks. Zo zegt de één dat je echt glutenvrij moet eten, of juist suikervrij? Zo probeer je van alles om van je klachten af te komen, maar tot nu toe werkte niks écht goed voor je. 

Dan ben je bij ons op het juiste adres! Binnen onze praktijk zijn we gespecialiseerd in voeding bij buikklachten en ontlastingsproblemen.

We zien dagelijks tientallen mensen met PDS en hebben al bijna 2000 mensen naar volle tevredenheid geholpen. Wil jij ook weten wat mogelijk is? Schrijf je dan snel in voor het webinar!