Persoonlijke begeleiding om met voeding jouw prikkelbaredarmsyndroom (PDS) klachten te verminderen!

Veel mensen zoeken een oplossing voor hun prikkelbaredarmsyndroom

Ze hebben soms gehoord dat ze er maar mee moeten leren leven. En al vanalles uitgeprobeerd. Meestal hebben ze al wel ontdekt dat voeding een grote rol speelt in hun klachtenpatroon. Maar hoe het precies zit?

Als gespecialiseerd pds diëtisten leggen wij meteen de vinger op de zere plek en begeleiden jou zodat je zelf weer de touwtjes in handen hebt en meer controle hebt over jouw pds. Ervaar ook een gezonder, fitter en energieker leven!

Maak hieronder direct een afspraak in onze online agenda, of neem contact op via 06-21919013 of info@pdsdietist.nl

 

Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars, maar dieetadvisering wordt vanuit de basisverzekering voor 3 uur per kalenderjaar vergoed. Kijk bij jouw polis hoeveel je vergoed krijgt van ongecontracteerde zorg.

Gemiddeld komt drie uur dieetadvisering overeen met 3 gesprekken met de diëtist. Hoe vaak je naar de diëtist gaat is afhankelijk van jouw klachten- en voedingspatroon. Dit kunnen we tijdens het eerste consult bespreken.

Naast de basisverzekering wordt er vanuit de aanvullende verzekeringen vaak ook nog een bedrag aan dieetadvisering vergoed. Dit is per zorgverzekering verschillend en kun je nalezen in de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering. 

De kosten voor een eerste consult liggen gemiddeld tussen de €120-140 en een herhalingsconsult gemiddeld tussen de €40- en 80,-. De vergoedingen van de zorgverzekeraar worden wel verrekend met het wettelijk verplicht eigen risico.